زمانی که از کفش طبی صحبت میشود، افراد تصورشان کفشهایی با میزان زیبایی کم و تنوعی محدود است و اینکه تنها برای افرادی مناسباند که دچار ناهنجاریهایی در ساختار پا هستند اما با گذر زمان این مدل کفشها با تنوع بسیار گسترده و زیبایی منحصربهفرد تولید میشوند. کفش طبی چرم زنانه امروزه انتخاب بسیاری از خانمهایی شده است که اولویتشان در هنگام خرید، سلامت و راحتی پا در کنار داشتن ظاهری شیک و جذاب، میباشد.
آشنایی با کفشهای طبی
بهطورکلی کفش طبی برای افرادی که ساختار و مچ پای آنها دچار مشکل است مورد استفاده قرار میگیرد. این افراد کسانی هستند که در هنگام راه رفتن در نواحی مختلف پا احساس درد میکنند و یا نیاز به اصلاح ناهنجاری پایشان هست. کفشهای طبی معمولاً برای چنین افرادی توسط پزشک تجویز میشوند.
البته کفش طبی تنها به افراد مسن اختصاص ندارد و برای تمامی سنین با میزان سلامتی متفاوت کاربرد دارد. همچنین این کفشها با در اختیار گذاشتن فضای کافی برای پا، از ساییده شدن پاها با دیواره کفش جلوگیری میکنند. در کفش طبی چرم زنانه ویژگیهایی وجود دارد که باعث منحصربهفرد شدن این محصول شدهاند. ازجمله این خصوصیات میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
دوام بالا و مقاومت در برابر آب
از مهمترین ویژگیهای این کفشها دوام بالایشان است. کیفیت بالای چرم باعث مقاومت در برابر عوامل خارجی شده و طول عمر آن را افزایش میدهد. این امر یکی از عواملی است که قیمت کفش طبی چرم زنانه را بهصرفه کرده است. همچنین استفاده از واکس و مراقبت از کفش باعث میشود در موقع کار در محیط مرطوب، کفشها در برابر آب مقاوم باشند و از خیس شدن پاهایتان جلوگیری شود.
راحتی و محافظت بیشتر پاها
همانطور که مشخص است، استفاده از کفش مناسب برای جلوگیری از آسیب دیدن پا و زانوها بسیار حائز اهمیت است. کفش طبی چرم زنانه به دلیل ساختار خاص چرم با بهرهگیری از کفی باکیفیت، در هنگام پوشیدن به شکل فرم پای شما درمیآید و باعث ایجاد حس راحتی بیشتر میشود. اگر خرید کفش طبی چرم با توجه به شرایط و سایز پای فرد انتخاب شود، در برابر صدمات احتمالی به پا مقاوم خواهد بود.
تجربه ظاهری زیبا
چرم بهطور طبیعی دارای براقیّت چشمگیری است و قرارگیری آن در قالبهای متنوع در طی تولید، باعث شیکتر شدن کفش میشود. کفش طبی چرم در مقایسه با انواع دیگر کفشهای زنانه، راحتتر تمیز میشود و زیبایی خود را از دست نخواهد داد.
نکات مهم برای خرید کفش طبی چرم زنانه
استفاده از کفش چرمی نامناسب باعث بروز بسیاری از مشکلات و بیماریهای پا مانند میخچه، انگشت چکشی، انحراف شست پا، درد پاشنه و قوزک و فرورفتن ناخن در انگشت میشود. تعدادی از فاکتورهایی که یک کفش طبی چرم زنانه باید دارا باشد، عبارتاند از:
۱. تناسب کفش با پا
کفی این کفشها باید متناسب با قوس کف پا باشد. همچنین در کنار ضخامت و سبکی، دارای خاصیت الاستیکی نیز میباشند که ضربات پاشنه به کف را کنترل میکند. کفش طبی باید کاملاً اندازه پا باشد و این موضوع که کفش جا باز میکند، در رابطه با کفش طبی چرم زنانه چندان صدق نمیکند.
چراکه چرم این خاصیت را به دلیل ویژگی جیر بودنش نداشته و کفشی که تنگ باشد باعث عدم خونرسانی درست به پا و ایجاد زخم میشود. همچنین کفش گشاد نیز به دلیل فضای خالی زیادی که به وجود میآورد، باعث ایجاد اختلال در انتقال نیرو خواهد شد.
۲. استحکام کفش
چرمهای خشک که از انعطافپذیری نسبتاً پایینی برخورد دار هستند، اثرات ضربه پا به کف کفش را افزایش میدهند و همچنین نیرویی که هنگام راه رفتن از سمت زمین به انسان وارد میشود را چند برابر بیشتر از حد معمول میکنند. بنابراین استحکام کفش و مقاومت کفی آن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین پشتی کفش باید سفت و محکم باشد.
۳. رویه و پاشنه کفش
کفش طبی چرم زنانه باید دارای رویهای انعطافپذیر باشد تا بتواند بهراحتی گرما و یا سردی را به پا منتقل کند. شاید پاشنه و زیرههای چوبی بهعنوان طبیعی بودنش در کفش مورداستفاده قرار بگیرند، اما بهکارگیری آنها باعث ایجاد درد در ناحیه پاشنه و کف پا میشود. حتی میتوانند آسیبهایی را در ساختار پا به وجود بیاورند. همچنین پاشنه کفش باید حدود ۱.۵تا ۴ سانتیمتر باشد و عدم نبود پاشنه یا بلندتر بودن آن میتواند باعث بروز مشکل شود.
۴. فضا لازم برای انگشتان
زمانی که عرض یا ارتفاع قسمت پنجه در کفش کم باشد، باعث ایجاد انگشت چکشی و میخچه میشود. درنتیجه فضای جلویی در کفش طبی چرم زنانه باید به میزانی باشد که نه از تنگی آن، انگشتها روی یکدیگر قرار بگیرند و نه آنقدر گشاد باشد که درصد محافظت از انگشتان در برابر ضربههای احتمالی کاهش پیدا کند.
بهطورمعمول باید فاصلهای حدوداً یک سانتیمتر از انگشتان تا دیواره داخلی جلوی کفش رعایت شود تا در هنگام راه رفتن فشاری به انگشتهای پا وارد نشود. ازاینرو پیشنهاد میشود از کفشهایی با پنجه گرد استفاده شود.
۵. زیره کفش طبی
کف یا زیره داخلی کفش باید قوسهایی هماهنگ با ساختار پا را دارا باشد تا بتواند وزن بدن را بهطور یکسان بر سطح کفش پخش کند. همچنین کف بیرونی آن باید به میزانی قوس داشته باشد که بخش میانی کفش نسبت به طرفین نه خیلی بالاتر باشد و نه پایینتر. توجه به این استانداردها باعث میشود فشارهای وارده در هنگام راه رفتن به پنجه و پاشنه پا کنترل شود و پا احساس راحتی کند.
همچنین کفی کفشها نیز باید قابلیت تعویض داشته باشند چراکه با استفاده از این ویژگی میتوان در هنگامیکه پا به هر دلیلی ورم کرده است و یا بیشازحد عرق کرده، آن را تعویض کرد تا باعث ایجاد قارچ به دلیل رطوبت نشود.
درنتیجه در هنگام خرید کفش طبی چرم زنانه باید به تنه، زیره، رویه و قالب کفش حتماً توجه شود تا خریدی رضایتبخش داشته و از آسیب بیشتر به پا جلوگیری شود.